Aatos tuumailee

tietoa minusta

Olen Elias Kortesalmi,

musiikintuottaja, maailmanmatkaaja ja muusikko. Valmentaja ja puhuja, jolla on kyltymätön tiedonjano ja halu auttaa ihmisiä. Myös moottoripyörät ovat tuttuja 10 vuotta korjaamolla ja kilparadoilla kestäneen mekaanikko uran jälkeen.

Olen opiskellut vuosia itsenäisesti. Lukenut kirjoja, katsonut videoita ja luentoja. Pohdiskellut paljon ja meditoinut. Havainnoinut elämää ja sen tarjoamia kokemuksia. Olen käynyt myös NLP-practitioner ja NLP-master practitioner koulutukset.

Elämäni aikana olen kokenut koulukiusaamista ja syrjimistä, käynyt läpi masennuskausia ja avioeron. Olen etsinyt itseäni, tietäni ja matkustanut paljon. Olen pyrkinyt pysymään aina positiivisena. Olen kohdannut lukemattomia ihmisiä ympäri maailman ja vaihtanut elämän kokemuksia, tarinoita ja ajatuksia.

Lukemalla ja tutkimalla eri lähteitä olen kerännyt vaikutteita ja oppia sekä ymmärrystä muun muassa kristinuskosta, buddhalaisuudesta, tieteestä, reikistä, ravinnosta, joogasta, meditaatiosta, mielestä, hengityksestä, bisneksestä, pörssikaupasta, minimalismista, psykoterapiasta, NLP:stä, hyvinvointivalmennuksesta, väreistä, musiikista ja ennen kaikkea luonnosta ja sen energioista. Lukemattomat keskustelut vaimoni kanssa ovat vieneet meitä vauhdilla eteenpäin henkisen kasvun ja viisauden tiellä.

Valmentamisesta minulla on kokemusta kilpakuljettajan ja laulajan mentaalivalmennuksesta. Laulajan sekä kitaristin käytännön valmennuksesta. Olen myös ollut valmentajana ja mentorina henkisen kasvun saralla.

Kirjoituksissani, luennoilla ja videoilla esittämäni asiat ovat minulle itselleni sen hetkinen totuus ja pohjautuvat sen hetkiseen elämänkatsomukseen ja tietouteeni. Tulevaisuus näyttää ovatko ne oikein vai väärin ja olenko myöhemmin samaa mieltä.

Haluan kertoa sen, että ei tarvitse olla psykoterapeutti ja opiskella paljon, jotta voi auttaa oman elämänsä tärkeintä ihmistä, itseään. Jokaisella on taito siihen. Se on itsetutkiskelu.

Keskustelukumppani on kuitenkin hyvä olla, koska kun asioita käy läpi vain itsensä kanssa, näkökannat ovat usein yksipuolisia ja eivät kehity ajatuksina samoin kuin vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa. Ja muista, murheet puolittuvat jaettaessa ja ilot tuplaantuvat.

Itsensä ja oman mielen kehittäminen on tärkeintä jokaisen omassa elämässä. Ihmisen kannattaa oppia katsomaan omaa vajavaisuutta ja virheellisyyttä. Oppia ja kehittyä paremmaksi ihmiseksi. Siihen ei tarvitse tutkintoa, eikä siihen ole tutkintoa. Siihen tarvitsee vain läsnäoloa ja rohkeutta kohdata omat sisäiset asiat, ajatukset ja ongelmat.

Kun oppii enemmän itsestä ja kehittyy, osaa myös tarjota enemmän rakkautta ympärillä oleville.

Jokainen sana ja oivallus, joka avaa ihmisen mieltä, tekee maailmasta paremman.

Iloa ja mahtavuutta just sun päivään!

✌️ & ❤️

-EK