salaisuus

salaisuus

Rhonda Byrnen kirjoittama Salaisuus on hyvin kasattu teos. Sitä voi lukea mukavasti pienissä osissa ja sisäistää asioita rauhassa tai ahmia teos isoina paloina.

Vaikka kirja on hyvä, käsitellään siinä mielestäni liikaa materiaa ja rahaa. Siinä kerrotaan kuinka jokainen voi saada rahaa niin paljon kuin haluaa ja omistaa ison talon. Mutta mielestäni tämä ei ole todellista tosielämässä.

Kaikilla ei voi olla suurta kartanoa ja miljoonia tilillä. Eikä mielestäni kukaan todella tarvitse niitä. Onnelliseen elämään tarvitsee vain lämpöä, ruokaa ja rakkautta. Rahaa ei tarvitse paljon ja yksinkertainen elämä palkitsee usein enemmän ja itse elämiseen jää enemmän aikaa, kun tarve saada lisää materiaa poistuu.

Nykypäivänä ihmisten mieli on vain ohjelmoitu pinnalliseksi ja luotu halu materiaa kohtaan. 

Kaikesta huolimatta kirja on kuitenkin tutustumisen arvoinen teos. Ennen kaikkea sen ydinajatus.


Keskity siihen mitä haluat elämääsi, äläkä siihen mitä et halua. Kuvittele, että sinulla on jo se mitä haluat, ala elää sitä todeksi.


Maailmankaikkeus ei tunne sanaa ei. Kuvittele, että sinulla on jo se mitä haluat, ala elää sitä todeksi. Kun alamme elämään ja keskittämään ajatuksemme unelmaamme, koko maailmankaikkeus ja Jumala auttaa meitä saavuttamaan sen.

Useat haastateltavat antavat kirjalle hienosti syvyyttä ja uskottavuutta. Kirjan ulkoasu on myös onnistunut ja kerronta hyvää.


Jaa tämä artikkeli
Posted in

Kirjoita kommentti