yhdeksän oivalluksen tie

yhdeksän oivalluksen tie

James Redfieldin kirjoittama Yhdeksän oivalluksen tie on loistava teos. Kun Redfield etsi julkaisijaa kirjalleen kaikki hylkäsivät kirjan ja lopulta hän päätti julkaista kirjan omakustanteena. Puoli vuotta myöhemmin hän oli myynyt kirjaa yli 100 000 kappaletta. Sen jälkeen Warner Books osti oikeudet kirjaan ja julkaisi sen kovakantisena. Kirja nousi nopeasti New York Timesin myyntilistan kärkeen ja pysyi listalla huimat 165 viikkoa. Kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta.


Kirja on kuin henkisen ja mystisen matkan

Da Vinci -koodi.


Kirjassa käydään läpi oivalluksia, jotka avaavat katsomaan ja kokemaan maailmaa yhä syvemmin. 

Oivallukset ja sattumat ovat todellista elämää, joka päivä. Olin itse jo ennen kirjan lukemista huomannut usein kuinka asiat järjestyvät välillä kuin itsestään ja kirjan luettua aloin kiinnittämään asiaan vielä enemmän huomiota ja huomasin noiden hetkien lisääntyvän. Elämä alkoi viedä eteenpäin kiihtyvällä vauhdilla.

Aloin yhdistämään Redfieldin Yhdeksän oivalluksen tie – kirjassa käsittelemiä asioita Salaisuus – kirjan ajatukseen. Lisää Salaisuus – Kirjasta voit lukea tästä.

Kirjan teksti on helppolukuista ja vauhdikasta. Se ei ole suoranainen hengellinen self help – kirja vaan enemmän juuri Da Vinci – koodin tyylinen nopeatempoinen ja yllätyksiä täynnä oleva seikkailukirja, jossa käydään läpi henkistymisen tietä.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan ja lukemaan kirjan, vaikka henkiset ajatukset eivät olisikaan ominta lukemista, koska tarina on jännittävä ja viihdyttävä myös itsessään.


Jaa tämä artikkeli
Posted in

Kirjoita kommentti