tervetuloa!

tervetuloa!

5.9.2020

Vuosia kypsynyt ajatus on viimein tullut todeksi. Oma blogi ja kirjoittaminen. Olen jo nuoresta asti haaveillut kirjoittamisesta, mutta muut asiat ovat vieneet aikani ja huomioni. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen alkanut laittamaan välillä ajatuksiani ylös ja alkanut myös harjoittelemaan kirjan kirjoittamista.

Myös puolisollani on ollut tärkeä rooli asiassa. Hän on määrätietoisesti useamman vuoden ajan patistanut minua kirjoittamaan ja koska yhteistyössä on voimaa, “palkkasin” hänet minulle editoriksi ja pomoksi. Olen sen verran taiteilija, että ilman peräänkatsojaa kaikki teokseni jäisivät todennäköisesti puolivalmiiksi tai pöytälaatikkoon lojumaan.

Tältä sivustolta löydät blogikirjoitukseni sekä kirjasuosituksia. Käsittelen teksteissäni henkistä kasvua, terveyttä, ravintoa ja oivalluksia. Välillä sivuten ajankohtaisia aiheita tai pohdintoja elävästä elämästä. Kirjasuosituksista löydät teoksia, jotka ovat vieneet minua eteenpäin elämässä.

Palautetta ja yhteyttä voit ottaa minuun sähköpostitse. Keskustelen mielelläni asioista.


Jaa tämä artikkeli
Posted in

1 kommentti

  1. Anjuska 29.10.2020 klo 18:18

    Hei, olet kirjoittanut hyviä blogeja. Niitä on mukava ja helppo lukea ja ne ovat mielenkiintoisia. Sinulla on myös monipuolisia aiheita että varmasti löytyy lukijakuntaa sivustollesi. Sivusto on myös hienosti koottu, kivoja kuvia. Sivustolla on myös helppo liikkua aiheesta toiseen. Tsemppiä seuraaviin blogi kirjoituksiin.

Kirjoita kommentti